Logo

Изработка на онлайн магазин

EMG.bg стои зад редица успешни онлайн магазини. Кои? Не обичаме излишната показност и вярваме, че някои от клиентите ни едва ли искат да „печелим на гърба им” като се рекламираме онлайн с името им. Държите на референции? В запитването си за оферта поискайте такива и ще ги получите заедно с офертата.

Какви са основните ни предимства пред колеги работещи на свободна практика и колеги в уеб дизайн студиа?

гъвкави онлайн магазиниНе предлагаме собствена платформа за онлайн търговия, но имаме богат опит с най-известните, използвани и надеждни платформи за онлайн търговия в България и света. Екипът ни няма да ви предложим чужда платформа за онлайн търговия, като наша разработка – за разлика от колеги (както работещи на свободна практика, така и уеб дизайн студиа). За разлика от колеги, които ще ви „натрапят” платформата за онлайн магазин, която е най-добра, но според тях, ние ще анализираме нуждите ви и ще ви предложим няколко варианта за онлайн магазин (с техните ползи и недостатъци), от които да изберете.

Имайки богат опит с редица платформи за онлайн търговия можем да предложим инсталиране, настройка, изработка на дизайн, модули и всички съпътстващи услуги. Вие получавате качествено решение, на достъпна цена и с гаранция!

Най-нови технологии

Обичаме онлайн магазините на клиентите ни да бъдат в крак с новите технологии и изискванията търсени от клиентите. За разлика от решения за онлайн търговия предлагана от колеги, такива даващи краткосрочна функционалност на онлайн магазина, избирайки EMG.bg за партньор можете да разчитате на постоянно обновление на онлайн магазина с най-новото в света на електронната търговия.

онлайн магазин с дългосрочен ангажиментДългосрочен ангажимент

Искате онлайн магазинът който ще поръчвате да бъде успешен, продаващ и ежедневно разрастващ се? Същото искаме и ние. Ние ще реагираме при всяко препятствие, за да помогнем за преодоляването му!

Изработка на онлайн магазини с CMS

Изработваме онлайн магазини базирани на най-използваните софтуери от години, както като подизпълнител на фирми, така и към наши крайни клиенти – юридически и физически лица. Независимо дали се нуждаете единствено от инсталация и настройка, ъпдейт на системата, преминаване от един CMS към друг или цялостно решение – НИЕ МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ!

summer cart logo magento logo opencart logo prestashop logo zen cart logo

С какви функции ще е онлайн магазинът

Наистина на практика – няма невъзможни неща. Функции, които сте харесали в най-известните и продаващи световни онлайн магазини могат да присъстват и в онлайн магазина който желаете. Няма ограничения!

успехПродукти и Категории без ограничения
Разнообразни методи за доставка с популярни български и международни спедитори
Разнообразни методи за разплащане, чрез български банки, EPay.bg, EasyPay, PayPal, Skrill и др.

Функционални и разнообразни методи за отстъпка и промоции
Модерни и атрактивни филтри без ограничения
Продуктови атрибути

Бекъп
SEO система
Микроформати

Много, много, много, много, много, много други функции!

Защо не предлагаме собствена платформа за онлайн търговия или такава изработена напълно за проекта?

Изработката на надежден онлайн магазин с код изцяло написан за проекта е трудоемка задача, която би отнела на екип от няколко човека над половин година работа. Колко би била цената? Над 80000 лева без ДДС. Малко са фирмите в България, които биха могли да си позволят подобна инвестиция. Поради тази причина предлагаме качествени решения за изработка на онлайн магазин, базирани на надеждни системи, което съкращава времето за изработка с над 90% и прави цената достъпна.

All in One

Лесните решения доставят щастие. Досадно, трудоемко и обременяващо е ползването на различни изпълнители по уеб услуги. EMG.bg прави всичко по-лесно, комбинирайки пълен цикъл услуги, от които бихте имали нужда за създаването и развитието на печеливш проект в интернет на едно място:функции
– изработка на лого;
– запазване и подновяване на домейн и хостинг;
– поддръжка на онлайн магазини;
– реклама в Google, YouTube, Facebook;
– планиране и управление на кампании в рекламни мрежи;
– seo одит, seo оптимизация, seo обучения;
– поддържане на профили в социални мрежи;
– поддържане на профили в YouTube;
– анализиране на трафика;
– проучване на конкуренти;
– PR.

Каква е цената за изработка на онлайн магазин?

Стойността на проекта зависи от най-подходящия софтуер и работата, която трябва да се извърши по него – например готов дизайн ли ще се ползва (темплейт) или такъв изработен специално за проекта, ще се извършват ли модификации по платформата, ще се изработват и интегрират ли функции създадени специално за проекта.

безплатна консултацияНие можем да предложим най-добрата цена отнесена към качество, ефективно развитие, както и надеждна последваща поддръжка. Тези онлайн магазини, които имат по десетки ежедневни поръчки и хиляди посещения не могат да си позволят да бъдат без поддръжка. Нашата цел е всеки онлайн магазинът който изработваме да стане точно такъв! Получавате оферта с най-доброто съотношение на цена спрямо качество!