Logo

Изработка на сайт

EMG.bg е предпочитан партньор от редица бизнеси за изработка на сайт. Какви са основните ни предимства пред колеги работещи на свободна практика и колеги в уеб дизайн студиа?
100 % резултат

Резултатът е преди всичко

Вярваме, че за постигане на перфектни резултати всички ограничения са пречка. Получавайки оферти за изработка на уеб сайт може би сте забелязали ограниченията в предлагания дизайн. Най-често офертите включват само 2 или 3 дизайна. Избирайки изработка на сайт от EMG.bg избирате неограничени дизайн концепции. Най-важен за нас е удовлетворяващия напълно поставените изисквания резултат!

Опитни програмисти

опитни програмистиИзработка на сайтове с HTML 5 и CSS3

Удачен избор, ако имате нужда от уеб сайт с максимална големина от 20-ина страници и няма да се налага честа промяна на съдържанието му. Този тип сайтове са подходящи за над 60% от фирмите представители на малкия и среден бизнес.

Сайтовете изработени с HTML 5 и CSS3 са модерни, приятелски за търсачки, приятни за ползващите ги, бързо зареждащи се, оразмеряващи се автоматично за мобилни устройства, с неограничени възможности за дизайн и с най-добро съотношение на цена към качество.

Изработка на сайтове с CMS

Удачен избор, ако желаете лесно да можете са променяте текстове и снимки, да добавяте видео, аудио и нови страници към сайта. Сайт изработен с CMS (система за управление на съдържанието) дава пълната свобода за контрол над него.

Работим много и изработваме сайтове от години. Не поставяме условия сайтът който желаете, да бъде изработен само с един софтуер който ви натрапваме. Имате свободата да решите с какъв софтуер искате да работи бъдещия печеливш сайт. Разбира се, ще ви представим ползите и недостатъците на всеки от изброените по-долу CMS-и преди да вземете решение, кой е вариантът прилягащ най-добре на бизнес предназначението на сайта.

изработка на сайт с EMG cms изработка на сайт с wordpress изработка на сайт с joomla изработка на сайт с drupal изработка на сайт с moodle изработка на сайт с concrete-5

 

 

 

 


All in One

Лесните решения доставят щастие. Досадно, трудоемко и обременяващо е ползването на различни изпълнители по уеб услуги. EMG.bg прави всичко по-лесно, комбинирайки пълен цикъл услуги, от които бихте имали нужда за създаването и развитието на печеливш проект в интернет на едно място:пълен цикъл уеб услуги
– изработка на лого;
– запазване и подновяване на домейн;
– запазване и подновяване на хостинг;
– поддръжка;
– планиране на рекламна стратегия;
– реклама в Google, YouTube, Facebook;
– управление на кампании в рекламни мрежи;
– seo одит;
– seo оптимизация;
– seo обучения;
– поддържане на профили в социални мрежи;
– поддържане на профили в YouTube;
– анализиране на трафика;
– проучване на конкуренти;
– PR.

Златната среда

Вярваме, че най-евтините услуги не предоставят максимално качество за ползващият ги клиент. Вярваме, че високите цени са пладнешки обир за услуга, която може да бъде свършена със същото качество по-евтино.

Услугите на EMG.bg както по изработка на сайт, така и във всичко, което вършим се позиционират в златната среда. Не твърдим, не се стремим и няма да ви предложим най-ниската цена за изработка на сайт, която можете да намерите в България. Но също така няма и да ви предложим надути, високи и нереални цени!

Каква е цената за изработка на сайт?

цена за изработка на уеб сайтЗа да можем да поддържаме всички цени в златната среда и с най-доброто съотношение на цена спрямо качество, извършваме персонална оценка съобразно поставените изисквания и изложени желания, с оглед постигането на поставените цели. Малко сайтове са напълно идентични с други.

Пробвали сме с предлагане на готови дизайн пакети. Резултатът? Често ги променяхме съобразно желанията на клиента. Това ги направи непотребни.

заяви безплатна оферта за seo оптимизацияЗа изготвяне на оферта относно изработка на уеб сайт преценяваме точно колко време би отнел процесът на дизайнер, програмист, копирайтър.

Получавате оферта с най-доброто съотношение на цена спрямо качество!