Logo

SEO копирайтинг

Същност

SEO копирайтинг е метод за писане на текстове с уникално съдържание, излизащи на челни места по търсене с определени ключови думи. Може да се състои както от писане на нов изцяло авторски текст, така и от преработка на текст написан от копирайтър или друго лице.

Разлика между копирайтинг и SEO копирайтинг

Разликата се състои предимно в това, че копирайтинг експертите създават новини, статии, pr материали, слогани и други с цел достигане до съответна потребителска група и нарастване продажбите на даден продукт/услуга, популяризиране на бранд. Услугата SEO копирайтинг е всичко това плюс изкуството информацията да се превърне в ценна за търсачките и те да я класират на челни позиции при търсене.

Имам ли нужда от услугата?

Отговорът е ДА – ако искате да промотирате успешно ваш продукт или услуга в интернет пространството, започнали сте изработка на уеб сайт и искате да имате важно за както за сърфиращите в интернет, така и за търсачките съдържание или желаете дадена новина, статия или PR послание да постигне максимален ефект при публикуването му в интернет.

Нужен ли е достъп до сървъра ми?

Да, но само при поръчка и на услуга по onpage оптимизация, т.к. в почти всички случаи се налага промяна в редица елементи, за да се подобри класирането на уеб сайта.

Цена

Цената се определя индивидуално – в зависимост от пазарната ниша, тематиката, дължината на текста в брой думи и използването или не на услуга по seo оптимизация.