Logo

Summer Cart 6 e страхотен онлайн магазин

Summer Cart 6 – страхотен софтуер за онлайн магазин

Ако решението за стартиране на магазин в интернет вилнее в главата ти, то несъмнено се е появил въпроса „кой софтуер да избера”. Решения има много – безплатни, на символична цена и такива, които изискват направата на значителна инвестиция. Всеки софтуер за онлайн магазин има свои предимства и недостатъци, фенове и критици. За не попадал в тази джунгла на възможности човек, най-нормалната реакция е тотално объркване.

Не целя убеждаване, че един софтуер е по-добър от друг – такива теми се водят по форумите от години! Не целя безмислено изброяване на параметри и функционалности! Не целя да причиня в четящия тази статия още по-голямо объркване за първенеца измежду софтуерите за онлайн търговия!

Искам да споделя опит, открито да посоча двата полюса от ползването на Summer Cart 6 и изкажа ползите за онлайн търговците от избора на този софтуер.

Непрекъснато развитие

Никой продукт не е съвършен в началните фази от създаването си. Още от официалният старт на Summer Cart 1.0, през 2008 година, заваляха хвалби към създателите на софтуера, но не липсваха и критики. По-това време онлайн пазара в България все още прохождаше и потребителите като че ли се страхуваха от пазаруването онлайн.

Днес дори и свикнали с онлайн покупките, над 90% поръчваме стоките с наложен платеж

Summer Cart се развива непрекъснатоПървата версия на Summer Cart съдържаше броящи се на пръстите на едната ръка готови дизайни и се предлагаше на цена от 440 лева без ДДС. За тази сума предложението беше повече от изгодно. Поръчка на изработка за подобен CMS би струвал десетки хиляди! Бъгове не липсваха в очите на критиците, но от създаването на тази първа версия минаха години. Години на непрестанно развитие на софтуера. Избирайки Summer Cart 6 за решение за онлайн търговия, избираш софтуер от наистина световна величина. Несъмнено притежаваната от Summer Cart 6 гъвкавост и функционалност го нарежда не само сред най-добрите софтуери за онлайн търговия в България, но и в света! Един от показателите е разширяването на продажбите му извън границите на България и все по-големия международен интерес към него.

Въпреки постигнатото ниво софтуерът се развива непрекъснато. Мисли се върху нови функции и непрестанно се разработват сполучливи решения в помощ на търговци и потребители, следват се новостите изисквани от топ търсачките, спазват се правилата на най-съвременното програмиране.

Summer Cart се ползва от над 3000 фирми в България и чужбина

Гъвкави цени

Summer Cart 6 е платформа, която може да си позволи всеки. Предлага се с различни ценови решения – заплащане на месечна такса, годишна такса или на еднократен лиценз. Всеки от плановете за закупуване има и по няколко подразделения с различни цени, в зависимост от функциите, които иска да присъстват в софтуера търговеца. В някои планове е включен и хостинг, което е полезно и отпада като ангажимент!

Функции и дизайн

Много съпоставях, умувах и премислях, но така и не открих нещо от друг софтуер, което го няма в Summer Cart 6

Summer Cart 6 е функционален

Софтуерът разполага с:
– най-добрите, гъвкави и неограничени решения за отстъпки и промоции, които могат да бъдат намерени някъде другаде;
– интеграция със системите на най-известните и използвани български и чужди куриери;
готови всевъзможни методи за плащане, които предлагат както интеграция с български банки, така и с чужди банки, и със системи за разплащане;
– интеграция с топ български складови софтуери;
интуитивна и лесна за работа административна област. Това е плюс който не бива да бъде подценяван. В Summer Cart 6 с административната област се свиква бързо и работата е удоволствие. Подобна „екстра” е рядкост дори и в най-скъпите поръчкови софтуери;
гъвкави възможности за дизайн правещи софтуера лесен за работа дори за непознати с него дизайнери и програмисти. Позволява лесно и без технически познания да бъдат създавани различни визии за определени продукти и категории от хора без технически познания, като по-този начин може да се наблегне на правилното промотиране на временни кампании;
страхотна банер система с многобройни ефекти и възможности;
ефективно seo – от гледна точка на търсачките Summer Cart 6 е точно това, което търсят. Обичат го! Показател са класиращите се добре в Google страници на магазини, собствениците на които не са правили никакви инвестиции в популяризиране и seo;
бързо търсене, филтри, атрибути и много, много, много други полезни функции.

Поддръжка на световно ниво

Няма друг софтуер за онлайн търговия в България с толкова високо ниво на поддръжката – 6 дни в седмицата можеш да отнесеш казусите си до специалисти реагиращи светкавично – посредством телефонен разговор или тикет система. Развитието на сериозен онлайн бизнес винаги трябва да е съпътствано от класна поддръжка!

Summer Cart 6 е сигуренСигурност на световно ниво

Пълна поддръжка на https:// и сигурност на системата. Полезна е и възможността бързо и лесно да бъдат създавани допълнителни достъпи до администрация, с ограничен достъп който сам избираш до кои административни секции да бъде.

произведено в България

Произведено в България

Купувайки Summer Cart 6 инвестираш в продукт създаден и обслужван в България. Освен, че подпомагаш родното производство, положително е и че комуникацията ще тече по-гладко. Софтуерът покрива спецификите на българския пазар, залагайки на функции, визия и полезност търсени от търговци и потребители.

Безплатен тест

Звучи добре, нали? И няма уловки – тествай софтуера на Summer Cart 6 без да заплатиш и 1 стотинка, и реши заслужава ли си закупуването му.

безплатен тест Summer Cart 6

%d bloggers like this: