Logo

summer cart 7

Summer Cart 7 вече е тук – и е уникален

Това, което прави нещата по-добри е непрестанното им развитие. Summer Cart 7 обръща представите за готова платформа за онлайн търговия.

Гъвкав, супер функционален, лесен за работа

Summer Cart 7 предлага качество сравнимо с възможностите на най-известните и надеждни онлайн магазини. Кои са функциите правещи платформата горещо предложение вижте по-долу.

Продуктов каталог с неограничени възможности

Без съмнение това е функция присъстваща единствено в онлайн магазини от най-висок клас. Дава възможност за „разчупване” на традиционно изглеждащите категории, чрез акцентиране на определени продукти. Функцията прави възможно увеличаването на продажните, ако се набляга на правилните продукти.

супер категории в summer-cart-7

360 градуса продукти360⁰ снимки на продукти

Продуктите, които можеш да видиш от всяка страна е статистически доказано, че се продават повече. Тази нова за Summer Cart 7 функция прави онлайн магазините по-красиви, по-функционални и по-потребителски ориентирани.

Видео в галерията с продуктови снимки

Ако сте се уверили в силата на видеата при оптималното представяне на продуктите пред потенциалните клиенти, в Summer Cart 7 ще намерите възможност за най-доброто разположение на видеа – наред с продуктовите снимки. Това е функция, която няма как да не бъде заобичана.

Блог & онлайн магазин в едно

Качественото и уникално съдържание води до увеличаване на посещенията от търсачки. Summer Cart 7 предлага възможност от комбиниране на полезността на блога с потенциала на онлайн продажбите. Публикувайте интересни, полезни и уникални статии и се радвайте на увеличените посещения към онлайн магазина и нарастващите продажби.

Мултимедийно меню

Меню, което е запазена марка на скъпарските онлайн магазини. Добавянето на видео или картинки наред с изредените категории е лесно – и то на въздействащо място. Можете да публикувате банер с актуално предложение наред с категориите в меню „Дрехи” например или да наблегнете на новата си статия увеличавайки посещенията към нея, публикувайки я в менюто.

mega menu summer cart 7

Без досадно странициране

Това, което може да убие ентусиазма и на най-запаления кандидат купувач е досадното преминаване от страница в страница, разглеждайки дадена категория. Нека си го кажем направо – никой не иска влизайки в категория „Зимни гуми” например, която съдържа 200 продукта, да прецъка 10 или 20 страници в търсене на гумите които желае. Summer Cart 7 предлага зареждане на всички продукти от дадена категория в една единствена страница и избягване на досадното странициране. Още по хубаво, е че продуктите се зареждат постепенно правейки онлайн магазина подходящ за сърфиране дори и с ниска интернет скорост.

Воден знак на продуктовите снимки

Функция, която незнайно защо до версия 7 отсъстваше в Summer Cart. Вече е лесно да защитите снимките в създаването, на които сте вложили усилия.

Пълзящо меню

Това е менюто, което не остава някъде нагоре докато скролирате страницата – то следва извършваните действия и е винаги на разположение в горната част на екрана. Без съмнение повишава чувството на полезност, което внушава онлайн магазинът.

експресна поръчка summer cart 7Улесняване на завършването на поръчка

Summer cart 7 разполага с функциите за бърза поръчка състояща се единствено в попълване на полетата „Име” и „Телефон”, система за следене на изоставени кошници – артикулите, които даден посетите е добавил в „Количката”, но не е поръчал и постоянна количка. Постоянната количка е много полезна за повишаване на продажбите – тя ще напомни на потенциалния клиент, че има добавени артикули в „Количката”, които го чакат и които не е поръчал, при последващото му посещение на онлайн магазина.

Улеснено създаване на акаунт

Към влизането в онлайн магазина посредством Facebook профил, вече в Summer Cart 7 е налице и възможност за вход, чрез Google+.

По-добро seo

Summer Cart 7 разполага с инструмент за отстраняване на дублирано съдържание. Вече е лесно добавянето на каноникал тагове, които в комбинация с по-краткото време за зареждане на онлайн магазина са още 1+ към seo стратегията.

От значение са и новия и улеснен дизайн на административната област, подобренията в възможностите за доставка, разплащане, промотиране, сигурност и поддръжка.

Summer Cart 7 е висота във възможностите за онлайн търговия и прави почти съвършения Summer Cart 6 завършен с новата версия 7. Искате да разберете дали Summer Cart 7 може да достави надеждността и функционалността, от които се нуждаете?

Лесно е – получете безплатна консултация от тук!

 • http://www.perfect-shop.net Kuzman Kuzmanov

  Това е възможно най – грешния избор за платформа! Еднотипни шаблони без възможност за персонализиране! Всяка модификация е на космически цифри! На всичкото отгоре липсват модули, които се предлагат от всяка платформа с отворен код. Когато се опиташ да се свържеш със съпорта – абе по – лесно е да установиш контакт с ибей или пейпал. Накратко – пълна загуба на време и пари.

 • Георги Брезин

  Някои от желаните модификации наистина изискват инвестиция от страна на търговеца, която е различна и зависи от типа им, но като цяло софтуерът дава всичко нужно за онлайн търговия на 90% от желаещите да отворят онлайн магазин. Относно дизайна – всеки знаещ php би се справил успешно с интегрирането на нов дизайн. Дори последната версия (Summer Cart 7.5) има редактор (https://www.youtube.com/watch?v=ZcayuZZY3nE) с който персонализирането на дизайните работещи с него е лесна работа и не изисква програмни умения. Free CMS-ите за онлайн търговия не излизат и те кой знае колко евтино, ако се инвестира в персонализирането на визията им и покупка на плъгини. Всеки казус към съпорта на Summer Cart може да бъде отправен през тикет система и често казуса се разрешава същия ден, докато при решенията с отворен код за поддръжка не може да се говори, а за търсене на отговори по форумите.

  • Grozen Kreten

   Както се казва някой софтуерни компании изкарват пари от продуктите който предлагат, други – от съпорта 😉

%d bloggers like this: